Etkin Mağaza ve İnsan Yönetimi Eğitimi Düzenlendi-10.12.2011 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Etkin Mağaza ve İnsan Yönetimi Eğitimi Düzenlendi-10.12.2011

Haber Tarihi: 12.12.2011

ETKİN MAĞAZA VE İNSAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ (10.12.2011)

10 Aralık 2011 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda üyelerine ve şirket çalışanlarına yönelik düzenlenen Etkin Mağaza ve İnsan Yönetimi Eğitimi Soysal Perakende Okulu eğitmenlerinden Oya ASAL tarafından verildi.

Söz konusu eğitim programı ile katılımcılara mağaza yönetimindeki temel becerileri öğretmek, ekip olarak çalışmanın taktiklerini vermek, mağazayı ve ekibini bir bütün olarak görmelerini sağlayarak etkin bir yönetimin gereklerini aktarmak amaçlanmıştır. Bu nedenle program, sektörde yeni işe başlayacak yönetici adayları ile hâlihazırda sektörde çalışmakta olanların niteliklerini geliştirmeye yönelik geniş bir kitleye hitap etmiştir.

Yat Butik Otel’de gerçekleştirilen Etkin Mağaza ve İnsan Yönetimi eğitiminde, mağaza yöneticisinin özellikleri, çalışanlarla doğru iletişim, motivasyon, geribildirim, mağaza yönetimi ve  liderlik konuları işlendi.

Perakende ticareti yapan firmalardan mağaza müdürlerinin, yöneticilerinin ve çalışanlarından 37 kişinin katıldığı ve Oya ASAL tarafından sunulan eğitim ilgi ve beğeni ile izlendi.

Odamız eğitimleri 24 Aralık 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan “Motivasyon ve Olumlu Düşünce” eğitimi ile devam edecektir.