EXCEL EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EXCEL EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

Haber Tarihi: 11.10.2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın, üyelerinin iş hayatını kolaylaştırmak, iş süreçlerinde üyelerin ve çalışanlarının daha etkili ve hızlı yol alması amacı ile planladığı eğitimler Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi ile devam ediyor. 11 Ekim Cuma günü FTSO Meğri Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim için belirlenen kontenjan hızla dolarak, eğitime de yoğun bir ilgi görüldü.

Eğitmen Tarık Tahir Ay tarafından verilen eğitimde firmaların özellikle satış pazarlama, resepsiyon, muhasebe, yönetici asistanlığı ve sekretarya gibi departmanların sıklıkla kullandığı excel programının fonksiyon ve özellikleri anlatılarak saatlerce sürebilecek raporlamaları nasıl dakikalara indirilebilecekleri pratikler yaptırılarak anlatıldı.

11 -12 Ekim Tarihi ve 09.30 -16.30 saatleri arasında yapılması planlan eğitimler soru cevap şeklindeki pratiklerle devam ediyor.