EYVAH BATIYORUM DEMEYİN ! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EYVAH BATIYORUM DEMEYİN !

Haber Tarihi: 26.11.2013

“İşletme Risk Yönetimi” Semineri

Fiyatlardaki değişkenlik mali piyasalar ve pazardaki çalkantının damgasını vurduğu bugünkü piyasa koşullarında, işletmelerin karşılaştığı riskler her zamankinden daha önemlidir ve risk yönetimi için yöneticilerin verdiği kararlar şirketin ekonomik performansında önemli etkiler yaratabilir.

Riskin ya da gelecekteki ekonomik sonucun kesinlikten uzak olması (beklenenin altında olduğu gibi üzerinde de gerçekleşebilmesi) bir işletmenin yaşamındaki, şirket stratejisi ile ilgili seçimlerden yatırımlara, finansmanlara, tedarik sistemlerine kadar, temel unsurları doğrudan etkiler.

İşlerinin barındırdığı risklerin yönetiminde ve risk yönetiminin getireceği değeri elde etmek ve böylece şirketlere yardımcı olmak amacıyla 29 Kasım 2013 tarihinde Odamız tarafından "Şirket Riskleri - Erken Uyarı Sinyalleri" semineri gerçekleştirilecektir.

Konuşmacı: Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ

Tarih: 29 Kasım 2013 Cuma

Yer: FTSO Likya Salonu

Saat: 10:00-16:00

Seminerimiz genel katılıma açık ve ÜCRETSİZdir.