FACEBOOK DİJİTAL MASTERCLASS - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FACEBOOK DİJİTAL MASTERCLASS

Haber Tarihi: 10.12.2020
Türkiye Odalar Borsalar Birliği, Facebook ve Odamız işbirliğinde 10 Aralık 2020 Perşembe günü saat 14.00’de Facebook Dijital Masterclass etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik, fütürist otelci Dr. Cem Kınay, Facebook seyahat sektörü lideri Candaş Gültekin ve Facebook kamu ortaklıkları müdürü Burak Karagöl’ün katılımlarıyla ONLINE gerçekleşecektir.

Facebook Dijital Masterclass’ta Turizmde Trendler ve Dijitalleşme, Seyahat Sektörü Dijital Trend'leri ve Facebook Pazarlama Çözümleri: Seyahat başlıkları işlenecektir.

Program:

14:00 - 14:20 | Açılış Konuşmaları

14:20 - 14:40 | Turizmde Trendler ve Dijitalleşme

Dr. Cem Kınay - Fütürist Otelci

14:40 - 15:00 | Seyahat Sektörü Dijital Trend'leri

Candaş Gültekin - Facebook, Seyahat Sektörü Lideri

15:00 - 15:20 | Facebook Pazarlama Çözümleri: Seyahat

Burak Karagöl - Facebook, Kamu Ortaklıkları Müdürü

15:20 - 15:40 | Soru Cevap

15:40 - 15:50 |  Kapanış

Kayıt ve program detayları için: https://digitalmasterclasstravel.splashthat.com/