FAKÜLTE İNŞAATI FTSO’NUN DESTEĞİ İLE YÜKSELİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FAKÜLTE İNŞAATI FTSO’NUN DESTEĞİ İLE YÜKSELİYOR

Haber Tarihi: 20.09.2016

Fethiye’nin bir üniversite şehir olması için lobi faaliyetleri yürüten ve destek çalışmalarında bulunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi’nin yarım kalan inşaatı için kolları sıvadı.

Fethiye İşletme Fakültesinin B Blok inşaatında kullanılacak paranın nasıl ve inşaatın hangi aşamaları için kullanılacağına ilişkin Muğla Üniversitesinden de uzman kişilerin yer aldığı Fethiye İşletme Fakültesi İnşaat Komisyonu oluşturuldu. Yapımı devam eden fakülte inşaatının ihtiyaçlarını gözden geçiren komisyon, FTSO tarafından yapılan bağışın, B Blok’un inşaatının tamamlanması için ihaleye çıktı. İhaleyi 380.000 TL+KDV ile Küreci Bilişim Teknolojileri Taş. İnş. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. firması aldı. Küreci Bilişim ile FTSO arasında 19.09.2016 tarihinde sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı.  İmza törenine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Küreci Bilişim sahibi İhsan Küreci katıldı.

Küreci, ihale şartnamesinde yapılacak işin süresinin 120 gün olarak belirlendiğini ancak kendilerinin bu işi 90 günde yapacaklarını, bunun da sözünü verdiklerini ifade etti.

Atılan imzaların Fethiye için hayırlı olmasını dileyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, bundan sonraki hedeflerinin Fethiye’de açılan fakültelerin üniversiteye dönüşmesini sağlamak olduğunu söyledi.