FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi: 30.09.2014

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye İşletme Fakültesi B Blok inşaatı hızla devam ediyor. Dernek Başkanı ve İşletme Fakültesi Dekanı Erdoğan Gavcar ile fakültenin açılması için ilk çalışmayı başlatan ve bugüne gelmesinde büyük çaba sarf eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, inşaatı gezerek çalışmaları yerinde incelediler.

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme  Fakültesi B Blok kaba inşaatının yapımı  Çapa inşaat ile 14 Ağutos tarihinde imzaladığı  sözleşme sonrası başlanan  inşaat hızla  devam ediyor.

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı ve Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prf. Dr. Erdoğan Gavcar ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Akif Arıcan inşaat sahasında yaptıkları incelemeler sonucunda kaba inşaatın hızlı ilerlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Fethiye Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu  Başkanı Akif Arıcan yaptığı açıklamada ''Fethiye'mizin bir  kültür ve  öğrenci şehri olması için  çok büyük bir  adım olan fakültenin binalarının yapım çalışmaları hızlı ilerlemektedir. 4 bloktan  oluşacak fakültenin Derneğimizce yapılacak olan  B Blok  inşaatının  su  basmanı bir hafta içerisinde  bitecek.  Bu yıl 186 öğrenci ile  başlanan eğitim  ve öğretim  2015 yılında  inşaatın  tamamlanması ile 800 öğrenci ile devam edecektir. Bu anlamda inşaatın  yapımında  emeği olan  tüm  hayırsever vatandaşlara  teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fakülte inşaatının  bir an  önce tamamlanması için hayırsever halkımızın desteğine ihtiyacımız her zamankinden  fazladır. İnanıyoruz ki hayırsever  halkımızın destekleri  ile  fakültemizi biran  önce  tamamlayacağız. Şimdiden  destek  olan  ve  destek  olacak  tüm  hayırsever  halkımıza  teşekkür ediyoruz'' dedi.