FEHMİ TOSUN`DAN ODAMIZA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FEHMİ TOSUN`DAN ODAMIZA ZİYARET

Haber Tarihi: 19.11.2017

Fethiyeli Yargıtay Savcısı Fehmi Tosun, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Fethiyeli Yargıtay Savcısı Fehmi Tosun, 16 Kasım Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Fehmi Tosun ile bölge ekonomisinin son durumu ve turizm sektörü konuşuldu.

Akif Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri Odanın bölgesel tanıtım için yaptığı çalışmaları Fehmi Tosun ile paylaştı. Tosun, kendisine ihtiyaç duyulan her noktada destek verebileceğini ifade etti.