Ferman Gökdal`ın Odamızı Ziyareti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Ferman Gökdal`ın Odamızı Ziyareti

Haber Tarihi: 07.05.2012

7 Mayıs 2012 tarihinde Haber Türkay Gazetesi sahibi Ferman Gökdal odamıza gelerek Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`ı makamında ziyaret etti.

Odamızın yaptığı çalışmalardan ve yeni projelerden bahseden  Akif Arıcan, odamızın şu an birinci gündem maddesi olan Babadağ Projesi, Muğla Üniversitesi İşletme Fakültesi, Alternatif Yürüyüş Yolları gibi çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdi. Bir Fethiye`li olarak Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın yaptığı çalışmalardan gurur duyduğunu ve çalışmaları her zaman desteklediklerini dile getiren Ferman Gökdal, teşekkürünün bir ifadesi olarak Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan`a plaketini sundu.