FETAD’DAN FTSO’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETAD’DAN FTSO’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 04.04.2013

04 Nisan 2013 Perşembe günü FETAD(Fethiye Spor Taraftarlar Derneği) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarete geldi.

Yapılan ziyarette Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan FETAD’ dan gelen ziyaretçilerini makamında kabul etti. FETAD Basın sözcüsü Tolga Yuluk  FTSO Yönetim Başkanına 17.03.2013 tarihinde İstanbul’da oynanan Sarıyer Spor-Fethiye Spor maçı için kaldırılan taraftar otobüsüne Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sponsor olunmasından dolayı teşekkür edip Akif Arıcan’a  isminin yazılı olduğu Fethiye Spor formasını armağan etti.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yapılan bu ziyaretten çok memnun olduğunu  söyledi. Fethiye Spor ‘a şampiyonluk yolunda her zaman destek vermeye ve elimizden geldikçe yardım etmeye hazırız. Tüm Fethiye halkı olarak Fethiye Spor’a destek verip takımızı yalnız bırakmamız hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda FETAD’dan gelen konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yapılan bu ziyaret için teşekkür etti.