FETHİYE ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANININ ODAMIZI ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANININ ODAMIZI ZİYARETİ

Haber Tarihi: 17.11.2017

FTSO Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret eden Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı  Yüzbaşı Sedat Karabay, Fethiyelilerin askerliğe önem verdiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda Fethiye’ye askerlik şubesi başkanı olarak atanan Yüzbaşı Sedat Karabay, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanın Akif Arıcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Fethiye ekonomisi ve kültüreş özellikleri üzerine gerçekleşen sohbette Akif Arıcan, Oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Fethiye’nin Muğla’nın turizm sektörü ile öne çıkan ilçelerinden farklı özelliğe sahip olduğunu belirten Yüzbaşı Sedat Karabay, Fethiyelileri görev yaptığı diğer yerlerle kıyaslayarak Fethiyelilerin askerlik görevlerine bağlı olduğunu, askere gitmek istediklerini belirtti. Karabay, Fethiye Askerlik Şubesinde asker kaçağı oranının çalıştığı diğer şubelere göre şubelere göre az olduğunu söyledi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiye ve çevresinin korunmuş bir doğaya sahip olmasında kültürel yapısının ekili olduğunu söyledi.

Fethiye’nin ekonomisi hakkında da bilgi veren Arıcan, Babadağ Teleferik Projesi ve Kruvaziyer Liman Projesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.