FETHİYE’DE DENİZ TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ ALANINDA FTSO VE DTO İŞBİRLİĞİNİ ARTTIRACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 23.10.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelen İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin ve İMEAK DTO Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, Fethiye’de deniz turizmi ve ticaret projeleri alanında işbirliği yapma kararı aldı.

FTSO’da gerçekleşen görüşmeye, İMEAK DTO Antalya Şube Müdürü Cüneyt Koşu, İMEAK DTO Fethiye Şube Müdürü Güvenç Özgür ve FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu da katıldı. Görüşmede DTO Antalya ve Fethiye Şubesi ile FTSO arasındaki ortak amaç ve projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kurumlar arası işbirliğinin ön plana çıktığı görüşmede Fethiye’de deniz turizmi ve ticaretinin geliştirilmesi alanında gerçekleştirilecek projelerde işbirliği kararı alındı. Fethiye-Antalya arasında yer alan dünyaca ünlü su altı ve su üstü zenginliklerinin korunması ve hayata geçirilecek projelerle turizme daha fazla hizmet etmesinin sağlanması konusunda görüş birliğine varılan toplantıda, bu alanda atılacak adımlar hakkında da yeni bir yol haritası çıkarıldı.