FETHİYE`DE KAZANACAĞIZ FETHİYE`DE HARCAYACAĞIZ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE`DE KAZANACAĞIZ FETHİYE`DE HARCAYACAĞIZ

Haber Tarihi: 03.09.2013

Odamız üyesi olan Azda Süpermarketlerin  Genel Müdürü  Kemal Tanıl, Finans ve Muhasebe Müdürü Mustafa Siyambaş ve Kategori Müdürü Levent Bişkin ile birlikte 02.09.2013 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'ı makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda Türk Kızılay'ı Fethiye Şubesi Başkanı olan Akif Arıcan'a Kızılay'ın Ramazan Kolileri Satışı hakkında bilgi veren Kemal Tanıl Fethiye'de Kipa ve Azda marketlerinde satılan Kızılay Ramazan Paketlerinde ulusal zincire göre eleman desteği olmadan üç katından fazla satış yaparak yerel marketlerin gücünü ortaya koyduklarını , Fethiye halkının duyarlılığı ile bu rakamlara ulaşan Azda Marketlerin yerel halkı anlamada ulusal zincirlerden daha başarılı olduğunun da göstergesi olduğunu,gelecek yıl daha fazla satış yaparak Kızılay desteklerinin süreceğini ifade etti.

Fethiye'de 8 süpermarket, 2 toptan satış market ve 1 sanal market mağazası ile hizmet veren Azda 2014 yılında sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğini söyledi. Bu tür kampanyalarda elde edilen sonuçların başarısının cesaretlerini arttırdığını ifade eden Kemal Tanıl "Fethiye'de kazanacağız, Fethiye'de harcayacağız " sloganı ile hareket ettiklerini belirterek yerel işletmelerin önemine değindi.

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından verilen daha önce de Migros gibi büyük ulusal zincirlerin aldığı  Altın Marka Ödülüne aday gösterilmesini de konuşmasına ekleyen Kemal Tanıl www.ttkd.org.tr adresine gelen 17.000 şikayet arasında Azda Marketler hakkında ciddi anlamda şikayete rastlanmaması nedeniyle Azda Marketlerin bu ödüle layık görüldüğünü açıkladı.