FETHİYE DENİZ TİCARET ODASINDAN ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE DENİZ TİCARET ODASINDAN ZİYARET

Haber Tarihi: 29.05.2013

Fethiye Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan, Meclis Başkanı Murat Öner ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Yılmaz Yalçın 29.05.2013 Çarşamba günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Meclis Başkanı Osman Çıralı'yı  FTSO Yönetim Kurulu Başkanın makamında ziyaret etti.

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan seçilen yeni FTSO yönetimini ve Akif Arıcan’nın yeni dönemde de FTSO Yönetim Kurulu Başkanlığını tebrik etti. Fethiye Deniz Ticaret Odası ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının birçok girişimde beraber çalışmasını arzuladıklarını dile getirdi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’da yapılan bu ziyaretten memnun olduğunu belirterek "FTSO ve Fethiye Deniz Ticaret Odası birlikte çalışmaları olacaktır, tıpkı diğer sivil toplum örgütleriyle oldukları gibi. Sivil toplum örgütlerinin görevleri kamuoyu oluşturup Fethiye turizmini, ticaretini ve sanayisini geliştirmektir. Ne kadar çok  birlikte hareket edip ortak akıl yürütürsek o kadar güçlü olacağız" dedi.