FETHİYE EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN ARICAN’A ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN ARICAN’A ZİYARET

Haber Tarihi: 09.05.2016

Fethiye Emlakçılar Derneği yönetimi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Ziyarete Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Uyar, Levent Hallavuş, Ertan Toydemir katıldı.

Ziyarette Fethiye Emlakçılar Derneğinin yapılanmasının yanında Muğla Emlakçılar Odasının kurulması gündeme geldi. Serdar Oğuz, Muğla’da Emlakçılar Odası kurulması için çalışmaların sürdüğünü, Odanın kurulması halinde de Fethiye’de temsilciliğinin olacağını ifade etti. Oğuz, Odanın kurulmasıyla mesleki çalışmaların daha düzenli yürütülebileceğini dile getirdi.

Fethiye Emlakçılar Derneğine çalışmalarında başarılar dileyen Akif Arıcan, “Yönetiminize başarılar dilerim. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizin ekonomisinin gelişmesi için çalışıyoruz. Fethiye Emlakçılar Derneğine de çalışmalarında elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız.” dedi.