FETHİYE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN FTSO’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN FTSO’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 28.05.2013

28.05.2013 Salı günü  Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı  ve Yönetim Kurulu üyeleri  Odamızı ziyaret ettiler.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN, Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Adnan BAKIRCI ve Selamettin YILMAZ Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SOYDEMİR , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli UYSAL  Yönetim Kurulundan Hüsrev ŞAN,Tahsin ÖZDEMİR, Ramazan TUGAY ve Ahmet ÇAPTU’yu FTSO Meğri Salonunda ağırladı.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Yönetim Kurulu 11.05.2013 Tarihinde yapılan FTSO seçimlerinde yeni dönemde seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan , Meclis Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulunu tebrik edip hayırlı olsun dileklerini sundu.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür edip yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Her iki odanın da Fethiye’nin sorun ve problemleri için ortak hareket edip Fethiye’nin hak ettiği yerde olması  için çalışmalarına devam edeceklerini açıkladılar.