FETHİYE GAZETECİLER CEMİYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE GAZETECİLER CEMİYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 15.02.2016

Olağan Genel kurulun ardından yönetime seçilen Fethiye Gazeteciler Derneği üyelerinin Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde işbirliğinin devam edeceği dile getirildi. Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyaretin gündemini ortak akıl ve kurumlar arası işbirliği oluşturdu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'ı 12 Şubat tarihinde makamında ziyaret eden Fethiye Gazeteciler Derneği üyeleri çalışma programları hakkında bilgi verirken Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile devam eden işbirliğinin süreceğini dile getirdiler. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener, Sekreter Sıdıka Kölemen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Özdemir, Orhan Okutan ve Murat Yalçın, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti.

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener, çalışma programı hakkında bilgi verdiği konuşmasında “Fethiye’nin sorunlarının çözümünde kamuoyu oluşturulması için geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile dirsek dirseğe çalışacağız.” diye konuştu

FTSO Başkanı Akif Arıcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fethiye basını ile işbirliğine devam edeceklerini dile getirdi. FTSO olarak Fethiye'nin sorunlarının çözülmesi için çalışma yapan Meslek Kuruluşu Güçbirliği platformunun kurulmasına öncülük ettiklerini belirterek "Sizi ve ekibinizi kutlarım. Eminim yeni dönemde de hem yazılı basın adına hem de Fethiye’miz adına çok güzel işler yapacaksınız. Oda olarak elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız. Daha güzel bir Fethiye için beraber çalışmamız gerekiyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak kurum ve kuruluşlar arası işbirliğine önem veriyoruz. Daha yaşanabilir bir Fethiye'yi oluşturmanın yolu güçlerimizi birleştirmekten geçiyor. Bu amaçla Fethiye Güçbirliği Platformunun kurulmasına öncülük ettik ve öncelikli sorunların çözümü için çaba sarf ediyoruz. Bir çok konuda ciddi mesafe aldığımızı da söylemek isterim. Bu işbirliğinin getirdiği kazanımı en güzel anlatan bir durum. Fethiye'nin öğrenci şehri olması için çabalarımız sürüyor. Öncelikle İşletme Fakültesinin binalarının tamamlanması ve eğitim öğretimin tam olarak başlaması gerekiyor. İşletme Fakültesi binasının kabasını bitirdik. Yakın bir zaman içerisinde de inşaatın ince işlerini tamamlayacağız. İşte tüm bu projeleri yürütürken, siz değerli basınımızın desteği bizler için büyük önem arz ediyor. Kamuoyu oluşturulması, aynı zamanda desteklenmesi adına sizlere büyük görev düşüyor” diye konuştu.