FETHİYE GAZETECİLER PLATFORMU ZİYARETİNDEN İŞBİRLİĞİ ÇIKTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE GAZETECİLER PLATFORMU ZİYARETİNDEN İŞBİRLİĞİ ÇIKTI

Haber Tarihi: 25.09.2013

Dernekleşme yolunda ilerleyen Fethiye Gazeteciler Platformu üyeleri FTSO'yu ziyaretinden işbirliği çıktı.

Kurucu Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz, Kurucu yönetim kurulu üyeleri Sıdıka Kölemen, Seda Köktener, Dilek Taş, Orhan Okutan, Murat Yalçın, Mustafa Küçükaydın, Zafer Özdemir, Selin Ay, Serap Ülkü tarafından 24.09.2013 tarihinde yapılan ziyarette söz alan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Fethiye için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olmaya önem verdiklerini Fethiyeli gazetecilerinde bu amaçla bir araya gelmelerinden memnuniyet duyduklarını belirtti.  Yerel basının gelişmesini desteklediklerini çünkü Fethiye İlçesinin sorunlarını ortaya çıkarıp iletebildikleri sürece çözüm bulunabileceğini bunun içinde beraber çalışmanın öneminden bahsetti.

Ziyaretçiler adına konuşan Fatih Yılmaz dernek kurma çalışmalarının devam ettiğini bu sırada da kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini  hem  neden bir araya geldiklerini  anlattıklarını  hem de Fethiye'nin sorunlarının çözümünde üzerlerine  düşenleri  yapmaya çalıştıklarını anlattı. FTSO tarafından sıcak karşılanmaktan ve aldıkları destekten mutluluk duyduklarını ifade etti.