FETHİYE İÇİN HEP BERABER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE İÇİN HEP BERABER

Haber Tarihi: 29.07.2013

27 Temmuz Cumartesi günü Muğla Milletvekilli Prof. Doktor Yüksel Özden Fethiye’yi ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Fethiye Devlet Su İşleri Hizmet Binasında Fethiye’deki sivil toplum örgütleri başkanları ile bir araya gelip Fethiye hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan,Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Mehmet Soydemir,FETAB Başkanı Osman Nuri Ötgöz,FETOB Başkanı Yavuz Torunoğulları,Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan,Şöförler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Hadi Çakıroğlu, FSMM Odası Başkanı Yaşar Bildirici, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, Şehir Planlamacısı Ercan Çınaroğlu ve Fethiye AKP İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan bir araya geldi.

Muğla Milletvekilli Prof. Doktor Yüksel Özden Oda Başkanlarıyla Fethiye Turizmi,Fethiye’deki turizm konusundaki sorunları, nitelikli turisti Fethiye’ye getirmek için yapılabilecekler,Ölüdeniz ve çevre bölgelerdeki altyapı sorunları, Fethiye’nin değerlerini daha iyi nasıl gün ışığına nasıl çıkarılabileceği konu başlıkları görüşmelerde ön plana çıktı.

Görüşmelerden sonra Oda başkanları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı önderliğinde Babadağ'da İftarda bir araya geldi. Programa Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve Fethiye Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin’de eşlik etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan;” Sivil toplum kuruluşları olarak her fırsatta bir araya gelip ilçemizin ortak sorunlarının çözülmesi ve daha iyi olması için birlikte hareket ediyoruz. Fethiye’yi bulunduğu noktadan daha üst yerlere ulaşması yolunda fikir alışverişinde buluyoruz. Fethiye için ortak akılla ilerlemek istiyoruz. Bu çalışmalarımızın tek amacı Fethiye’deki var olan sorunlara bir an önce çözüm bulup, niteliği mevcut durumundan daha ileri taşımaktır. Bu yolda çözüm odaklı çalışmalar yapmayı hedefliyoruz.” dedi.