FETHİYE İŞLETME FAKÜLTESİ İÇİN BİR ADIM DAHA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE İŞLETME FAKÜLTESİ İÇİN BİR ADIM DAHA

Haber Tarihi: 18.08.2014

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği,  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme  Fakültesi B Blok kaba inşaatının yapımı  için Çapa inşaat ile 14.08.2014 tarihinde ilçemiz için  sözleşme imzaladı.

Turizm  ve tarım sektörünün ağırlıklı olduğu ilçemizin  bir kültür ve öğrenci şehri yapılması, geleceğin Fethiye Üniversitesi'nin temellerinin atılması konusundaki çalışmalara destek olmak  amacıyla ,Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası,Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fethiye Belediyesi ile hayırsever işadamları tarafından 07.09.2012 tarihinde kurulmuş olan Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği, 08.05.2014 tarihinde  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile  Fethiye İşletme Fakültesi B blok 'unun  yapımına  ilişkin protokol imzaladı.

İmzalanan protokol sonrası çalışmalarına hız kesmeden  devam eden  dernek, inşaatın bir an önce yapılması konusunda fiyat tekliflerini aldı ve en uygun fiyatı veren  ÇAPA İNŞAAT firması ile 14.08.2014 tarihinde Fethiye'miz için  tarihi öneme sahip olan İşletme Fakültesi B Blok kaba inşaatının yapımı sözleşmesini imzalandı.

Sözleşme imza töreninde dernek başkanı Erdoğan Gavcar; “Tek amacı Fethiye'mizi kültür ve  öğrenci şehri  yapmak için  kurulan  Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği, İşletme Fakültesi'nin yapımını üstlendiği B Blok hizmet  binasını bir  an  önce Fethiye'mize kazandırmayı hedeflemektedir. Fethiyeli hayırseverlerin  bu zamana  kadarki derneğe olan  destekleri son derece  önemliydi. Bu nedenle Fethiye'mize yeni bir  değer  katmak, geleceğin Fethiye Üniversitesi ile beraber ilçemizin kültür ve  öğrenci şehrine  dönüşmesini sağlamak  adına Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği, Fethiye'li hayırseverlerin desteğine herzamankinden daha  çok ihtiyaç duymaktadır” dedi.