FETHİYE İŞLETME FAKÜLTESİNDEN ODAMIZA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE İŞLETME FAKÜLTESİNDEN ODAMIZA ZİYARET

Haber Tarihi: 28.04.2014

2014-15 öğretim döneminde öğrenci kabul etmeye başlayacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesinin yeni atanan öğretim görevlileri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine 28 Nisan Pazartesi günü tanışma ziyaretinde bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Burhanettin Tuna ve Genel Sekreter Füsun Şahin gelen konukları FTSO  Meğri Toplantı salonunda ağırladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar fakülte kadrosunda görev yapacak olan  Doç. Dr. Harun Uçak, Yrd. Doç. Dr Derya Atlay Işık, Yrd. Doç. Dr. Ali Ender Altunoğlu, Yrd. Doç. Dr. Veysel Hatipoğlu, Yrd. Doç. Dr. Pelin Arsezen Otamış, Yrd. Doç. Dr. Ayşe Çelik ve Yrd. Doç. Dr. Onur Akbulut'u  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine  tanıttı.

Ziyarette Prof Dr. Erdoğan Gavcar  Fethiye’ye işletme fakültesinin kurulmasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. 2014-2015 Eğitim Öğretim yıllında Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde eğitime 200 öğrenci ile başlayacaklarını söyledi.  Üniversite olarak her zaman  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarının yanında olduklarını, akademik konularda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da dile getirdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna Fethiye İşletme Fakültesinin akademik kadrosunun yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini belirterek, “Fethiye’de 4 yıllık bir fakültenin olması Fethiye’mizin gelişmesinde faydası olacaktır. Oda olarak  "Fethiye’yi ileri götürebilir miyiz" diye ciddi girişimler içinde bulunduk. Şehrimizde bir fakültenin olması ve yapılacak üniversitenin yeri konusunda birçok girişimiz oldu. Oda olarak eğitim konusunu çok önem veriyoruz. Geçmişte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile birçok kereler dirsek temasımız oldu, şimdi sizlerle de olacak. Hocalarımızdan daha fazla yardım alarak Fethiye ve bölgemiz için çalışmalar içinde olmayı umut ediyorum. 2014-2015 öğretim yılında faaliyette geçecek olacak fakültemiz herkes için hayırlı olmasını dilerim .” dedi.