FETHİYE KABUĞUNU KIRMAK İSTİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE KABUĞUNU KIRMAK İSTİYOR

Haber Tarihi: 11.10.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Fethiye`de belediyeler, sivil toplum kuruluşları, işletmeler işbirliğinde "Işıklar Ülkesi Gazeteci ve Yazarlarla Buluşuyor" konulu iki gün süreli bir program gerçekleştirilecek. Hafta sonunda gerçekleştirilecek olan Fethiye tanıtım ve kültür turuna ulusal bazda birbirinden ünlü gazeteci, yazar, yapımcılar, yönetmenler katılacaklar.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Oda`da  " Işıklar Ülkesi Gazeteci ve Yazarlarla Buluşuyor" konulu tanıtım ve kültür turuna destek veren belediye, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında FTSO Başkanı Arıcan, "Biz belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, turizm belgeli  işletmelerimizle birlikte elimizi taşın altına koyduk. Fethiye`yi daha iyi tanıtmak, adımızı daha çok duyurmak istiyoruz. Bu kapsamda birbirinden değerli 21 konuğumuz olacak. Başbakanlık, Bakanlık yetkilileri, gazeteciler, yazarlar, tv programcıları, yapımcılar, yönetmenler aramızda olacak. Konuklarımızla birlikte hafta sonunda tanıtım turlarına katılacak; onlara muhteşem doğamızı göstereceğiz. Temel projelerimizi paylaşacağız. Daha kolay ve süratle çözülebilmesi içinde bazı sıkıntılarımızı dile getireceğiz. Bizler belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve işletmelerimizle birlikte ulusal çapta ilk kez bu kadar büyük organizasyonu başlatıyoruz. Cuma günü akşam Ülke TV Fethiye`den dünyaya canlı yayın yapacak. Bu organizasyonu turizm sezonu başlarken ve de önümüzdeki yıllarda da geleneksel hale getirmek istiyoruz. Ben bu organizasyona destek veren belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve işletmelerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

12-14 Ekim 2012 tarih aralığında gerçekleştirilecek olan "Işıklar Ülkesi Gazeteci ve Yazarlarla Buluşuyor" konulu etkinliğin programı şu şekildedir:

12 Ekim Cuma

19.00 Otele Varış ve Yerleşme

20.30-23.30 Akşam Yemeği- Çalış Şat Restaurant

13 Ekim Cumartesi

10.00-12.30 Hüznün Şehri Kayaköy ‘de Gezi

12.30-14.00 Öğle Yemeği- Kayaköy Cinbal Restaurant

14.00-17.30 Babadağ ‘da Adrenalin ve Beş Çayı

17.30-18.15 Otele Dönüş – Hillside Beach Club’e hareket

19.30 -Akşam Yemeği - Hillside Beach Clup

14 Ekim Pazar

9.30 Teknede Gezisi için Hareket

10.00-14.00 Sabah Kahvaltısı ve Fethiye Körfezi’nde Tekne Gezisi

14.00-15.30 Ecesaray Marina Öğle Yemeği

16.00-Otele Dönüş

16.30-Havalimanı için Hareket

"Işıklar Ülkesi Gazeteci ve Yazarlarla Buluşuyor" konulu etkinliğe katılması beklenen değerli konuklar ise şöyle:

FATİH BAYHAN

Gazeteci- Yazar

Yavuz Selim AYAZ

Gazeteci-  Basın Danışmanı

Ahmet Rasim YAVAŞ

Bakanlık Müşa.

Birkan KINALI

Gazeteci- ATO Danışmanı

Adnan ERDOĞAN

Yazete.com Genel Yay. Yön. Pana Film- Oyuncusu

Cafer VAYNİ

İlesam İst. Başk.

Yaşar İLİKSİZ

Haber7.com Yayın Müdürü

Fatih ÇEKİRGE

Hürriyet.com.tr Gen. Yay. Yön.

Sadun BORO

Yazar, aktivist

Ünal TANIK

www.rotahaber.com Gen.Yay.Yönet

Hamit KELEŞ

Yapımcı Fetih Filmi Yön.

M. Ali NALBANT

Yönetmen/Arel Üniversitesi

Ahmet KEKEÇ

Star Gazetesi Yazarı

Turgay GÜLER

Ülke TV

Yusuf Ziya Cömert

Star Gazetesi Gazetesi Genel Yayın Yön.

Arap A. FİLİZ

TRT Programcı