FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI TRAFİK SORUNUNU TARTIŞTI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI TRAFİK SORUNUNU TARTIŞTI

Haber Tarihi: 03.04.2014

Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği 3. Toplantısı 3 Nisan Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Toplantı Salonunda yapıldı. Yapılan toplantıda daha önce belirlenen 10 problemden biri olan Fethiye trafik problemi masaya yatırıldı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Başkanlığında yapılan toplantıda Fethiyedeki trafik problemin kısa ve uzun vadede nasıl çözüleceği tartışıldı. Tartışmalar sonucunda ortaya konulan çözüm önerilerinin, taleplerin  ilgili makamlara rapor olarak sunulması bekleniyor.

Meslek Kuruluşları Güçbirliği ,Fethiye’deki problemleri tespit edip ilgili makamlara sunma konusunda daha önceden karar almıştı.

Fethiye'deki meslek kuruluşları,  üyelerinin ve bölgenin sorunlarına sahip çıkmak,  emek ve sermayesini bir araya getirerek bölgeye katma değer ve istihdam sağlayan kesimlerin temsilcileri olarak seslerini duyurmak ve daha etkili olmak amacıyla  17 Şubat 2014 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde toplanarak Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği ismi verilen birlikteliğin ilkelerini ve çalışma biçimini belirlemişti.

Her ayın ilk perşembesi  yapılması planlanan toplantılar , alınan karardan bu yana düzenli olarak yapılıyor. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonucunda tüm meslek kuruluşlarının ortaya koyduğu görüşlerin, çözüm makamları üzerinde etkili olacağı düşünülüyor.