FETHİYE MÜFTÜLÜĞÜ FTSO MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE MÜFTÜLÜĞÜ FTSO MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 20.04.2015

Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası meclisini ziyaret etti. Fethiye Müftülüğü çalışmaları hakkında bilgi veren Oğuzhan Kadıoğlu, Karaçulha bölgesinde yapımı devam eden Kur’an kursu inşaatı hakkında FTSO Meclis üyelerine bilgi verdi.

Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, FTSO Meclisine yönelik yaptığı konuşmada “İlçemizde kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde faaliyetlerimiz hafta boyu devam edecek. Bugün sizlere, burada bulunan üyelerin yüreğinin Fethiye için çarptığını, Fethiye için bir şey yapmak gayesiyle burada bulunduğu inancıyla bizlerde ilçe müftülüğü olarak insan için yapmış olduğumuz bir faaliyetimizi sizlerle paylaşmak, gündeminize taşımak istedim. Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.

İki yıldır Fethiye’de müftülük görevini yürüttüğünü belirten Kadıoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerinin Fethiye’de Kur’an kursları konusunda çok geride olunduğunu belirttiklerini söyledi. Kadıoğlu, Karaçulha bölgesinde yapımı devam eden Kur’an kursu inşaatı hakkında FTSO Meclis üyelerine bilgi verdi.