Fethiye’nin sağlık turizmi potansiyeli, Londra’da dünyaya tanıtılacak - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye’nin sağlık turizmi potansiyeli, Londra’da dünyaya tanıtılacak

Haber Tarihi: 13.06.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çatısı altında çalışmalarını sürdüren Fethiye Sağlık Turizmi Platformu, 28-29 Haziran 2024 tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirilecek London Health Tourism Expo 2024 (Uluslararası Sağlık Turizmi) fuarında, Fethiye’nin sağlık turizmi potansiyelini dünyaya tanıtacak.

FTSO Meğri Salonu’nda 12 Haziran 2024 tarihinde FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, fuara ilişkin son hazırlıklar konuşuldu. Toplantıda fuar kapsamında yapılacak görüşmelerin dağılımı ve alınacak randevular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Fuarda sağlık turizmi acenteleri ve sağlık turizmi profesyoneli şirketler ile gerçekleştirilecek ikili iş görüşmelerinin yanı sıra ‘İngiltere-Türkiye Sağlık Turizminde İşbirliği Fırsatları’ adlı konferans da katılım programına alındı.

Fethiye’nin sağlık turizmi potansiyelini dünyaya tanıtmak adına çok önemli bir fuara katılım sağladıklarını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Öncelikle bu platformda bizimle çalışan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Yarattığımız güç birliği ile birlikte bölgemizi ve ülkemizi yurt dışında daha etkili şekilde tanıtmak istiyoruz. Doğasıyla, tarihiyle dünya turizminde önemli bir yer tutuyoruz. Ancak biz sağlık kuruluşları ve sağlık turizmi ile de dünyada ön plana çıkmak istiyoruz. Sağlık turizminde yarattığımız potansiyel bölgemizde 12 ay turizm yapılmasının en önemli ayaklardan biri olacak.” dedi.