Fethiye’nin Tanıtımına Yönelik Web Sayfası Hazırlandı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye’nin Tanıtımına Yönelik Web Sayfası Hazırlandı

Haber Tarihi: 07.12.2011

Fethiye’nin Özgün Destinasyon Konsepti Çerçevesinde Tanıtımının Yapılması Amacıyla Türkçe Ve İngilizce Web Sayfası Oluşturuldu

Turizmde İnovasyon Esaslı İş Geliştirme (İnoTurizm) Projesi kapsamında Fethiye’nin özgün destinasyon konsepti çerçevesinde tanıtımının yapılması amacıyla Türkçe ve İngilizce web sayfası oluşturuldu. İki dilde hazırlanan (www.innovativetourismfethiye.com) web sayfası Fethiye’yi farklı, sıra dışı ve özgün bir destinasyon olarak konumlamak, işletmelerin yenilikçi ve sıra dışı ürün ve hizmet sunumunu tanıtmak ve teşvik etmek üzerine kurgulandı. Bu amaçlar doğrultusunda, Fethiye’nin ve işletmelerin tanıtımına yönelik ilk kez hazırlanan söz konusu web sayfası hem Fethiye’ye hem de Fethiye’deki turizm işletmelerine kazandırılan önemli bir tanıtım ve pazarlama kanalıdır.

Web sayfamız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve üyelik için lütfen www.innovativetourismfethiye.com ziyaret ediniz.