Fethiye Sanayi ve Ticaret Fuarı Tamamlandı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Sanayi ve Ticaret Fuarı Tamamlandı

Haber Tarihi: 20.04.2010

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası(FTSO) öncülüğünde Marmaris Fuarcılık ve Organizasyon(MARFO) tarafından Fethiye’de ilk defa gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Fuarı başarıyla tamamlandı.

Fethiye Salı Pazarı meydanında 2 bin metrekarelik alana çadır kurularak 14 – 17 Nisan 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara  35 ayrı sektörden 92 işletme katıldı.

Fethiye’ de ilk defa düzenlenen Fethiye Sanayi ve Ticaret Fuarı’ nın açılışı 14 Nisan 2010 tarihinde yapıldı.

Fethiye Kaymakam Vekili Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Garnizon komutanı Binbaşı Halil özçelik, Fethiye Emniyet Müdürü Harun Drama, siyasi parti başkanları ve oda başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştiirlen açılışta konuşma yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, dünyada ticaretin serbestleşmesine yönelik eğilimlerin de etkisiyle fuarların öneminin her geçen gün arttığına değinerek, ticari hareketliliğe fazlasıyla ihtiyaç duyulduğu bu dönemde, düzenlenen Fethiye Sanayi ve Ticaret Fuarı’ nın ilçe ekonomisinin canlanması ve ivme kazanması açısından büyük önem teşkil ettiğini vurguladı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da ilki düzenlenen fuarlar zincirinin sonbaharda tarım fuarı ile devam edeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Fethiye Kaymakam Vekili Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından fuarın açılış kurdelesi kesildi.

Kurdelenin kesilmesiyle kapılarını açan fuara, Fethiyelilerin ilgisi büyük oldu.

Fuarda stant alan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yeni çıkan Makri Dergisi, 2009 Faaliyet Raporu ve FTSO şapkalarını dağıttı.

Yapımı yeni tamamlanan Fethiye tanıtım filminin de gösterildiği standa ilgi yoğun oldu.

Turizm, mobilya dekorasyon, tekstil ve gıda piyasasından firmaların yer aldığı fuar, 3 gün boyunca açık kaldı.