FETHİYE SMMMO’DAN FTSO’YA İADE-İ ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE SMMMO’DAN FTSO’YA İADE-İ ZİYARET

Haber Tarihi: 30.07.2019

Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yılmaz Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulundu.

Fethiye SMMM Odası’nın 11-12 Mayıs tarihlerinde yapılan Genel Kurulu'nda göreve seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Köse ile Yönetim Kurulu üyeleri Murat İnce, Murat Koca, Mehmet Tekin ve Sezgin Karahan, 30 Temmuz 2019 Salı günü, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti. Osman Çıralı, Fethiye SMMM Odası Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Fethiye SMMM Odası’nın yeni yönetimine başarılar diledi.

Turizm sezonunun değerlendirildiği ziyarette ayrıca konaklama sektöründe, 04.01.2008 tarih ve 26746 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 107 Seri No’lu KDV Genel Tebliği ile düzenlenen “Yiyecek ve İçecek Sunulan Yerlerde KDV Oran Uygulaması” ilişkin Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından konaklama hizmeti veren (otel, motel, pansiyon, vb.) işletmelere gönderilen tebligatlarla yaşanan KDV belirsizliği  hakkında görüş alış verişinde de bulunuldu.

Fethiye SMMM Odası Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Fethiye Ticaret Sicil Müdürü Mustafa Ergin’i de ziyaret ederek, ticaret sicili uygulamaları hakkında bilgi aldılar.