Fethiye Standına Ünlü Akını - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Standına Ünlü Akını

Haber Tarihi: 16.02.2010

Açılışının Çarşamba günü yapıldığı EMİTT Fuarı’ nda Fethiye Standı dün saat 15.00’da düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Hill Side Beach Club’ ın sponsorluğunda düzenlenen tanıtım kokteyline Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten katıldı.

Kokteylin ilk saatlerinde Fethiye standına gelen Galatasaray Eski Kaptanı Cüneyt, Eski Fenerbahçeli futbolcu Oğuz ve Rıdvan Dilmen oldu.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Cüneyt, Oğuz ve Rıdvan Fethiye’ yi çok beğendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini belirttiler.

MEMATİ FETHİYE STANDINDA

Kurtlar Vadisi’ nin ünlü oyuncusu ve Memati tiplemesiyle hayranlarının gönlünü kazanan Gürkan Uygun Fethiye standını ziyaret etti. Ziyaretçilerin fotoğraf çektirmek için yarıştığı Memati Fethiye’ de çok bulunduğunu ve en kısa sürede tekrar Fethiye’ ye gitmek istediğini belirtti.

MUSTAFA SARIGÜL VE SONER OLGUN’ DAN FETHİYE STANDINA ZİYARET

Daha sonra standı Türkiye Değişim Partisi Başkanı Mustafa Sarıgül ve Fethiyeli ünlü ses sanatçısı Soner Olgun’ da ziyaret ettiler. Bu yıl yapılacak 19 Mayıs Gençlik Konseri’ nin sunuculuğunu yapacak olan sunucu manken Şehnaz Özkaya’ nın da ziyaret ettiği Fethiye standını gün boyu yoğun bir katılıma sahne oldu.

Stantta Fethiye Belediyesi tarafından turunç reçeli dağıtılırken Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası adaçayı dağıttı.