FETHİYE TANITIMI İÇİN ELELE VERİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE TANITIMI İÇİN ELELE VERİLDİ

Haber Tarihi: 28.01.2013

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT 2013) Fethiye elbirliği içerisinde başarıyla tanıtıldı. Fuarda "Fethiye Yürüyüş Parkurları ve Alternatif Turizm Etkinlikleri" kitabı ile "Fethiye Faces & Places" tanıtım filmi dvd'sinin dağıtımları gerçekleştirildi.

Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği çatısı altında EMİTT 2013 Fuarı'na ilçemizden FTSO, FETOB, FETAV, TURSAB, Fethiye Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Fethiye Esnaf ve Sanatkarları Odası, Fethiye Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası, ÇALIŞ-DER, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası katkı verdi.

2500 Adet Materyal Dağıtıldı

EMİTT 2013 fuarına FTSO'dan Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Günay Özütok katıldı. AR-GE ve Uluslararası İlişkiler Memuru Yüksel Kart ise FTSO adına fuarda görev alarak, Odamız tarafından fuar için hazırlanan materyallerin dağıtımını gerçekleştirdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü tarafından bastırılan "Fethiye Yürüyüş Parkurları ve Alternatif Turizm Etkinlikleri" adlı ilçemizdeki 38 adet yürüyüş yolu hakkında bilgiler içeren kitaptan 1000 adet dağıtıldı. Yine Odamız imkanlarıyla hazırlatılan 1000 adet Fethiye Faces & Places tanıtım filmi dvd'sinin ile çeşitli materyallerin  dağıtımı gerçekleştirildi.

Tanıtım Elbirliği İle Gerçekleştirildi

Bu yıl konuk ülkenin Arjantin olduğu EMITT 2013 Turizm Fuarı'nda 11 salon, 65.000m2 alanda 70 ülke, yüzlerce turizm merkezi, acentalar, oteller yerini aldı. Fuara kurumsal sponsorlar kategorisinde,T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

EMİTT 2013 Fuarı'nda ilçemiz il ve ilçe yetkilileri, belediyeler, odalar, dernekler tarafından elbirliği ile tanıtıldı. Fethiye'deki tüm yetkililer fuar için İstanbul'da buluşurken, İstanbul'da küçük bir Fethiye kurulduğu dile getirildi. 25 Ocak Cuma günü Fethiye standında düzenlenen kokteylde yöre halkoyunları, kültürü ve güzellikleri de sergilendi.

Standı Ünlü Konuklar da Ziyaret Etti

EMİTT Fuarı'nda Fethiye standını ziyaret edenler arasında Muğla Eski Valisi Hüseyin Aksoy, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, ünlü sanatçı Volkan Konak, BKM Mutfak Oyuncusu Ersin Korkut, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer dikkat çeken isimler arasındaydı.