FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI MUĞLA ODALARI VE BORSASI ORTAK TOPLANTISINA KATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 27.07.2019
Milas Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 26 Temmuz Cuma günü gerçekleşen Muğla Odaları ve Borsası Müşterek Toplantısına FTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim ve Genel Sekreter Ezgi Kullukçu katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı Muğla Odaları, Borsası ve Deniz Ticaret Odaları, Odalar Ortak Toplantısına, CHP Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Suat Özcan ile İYİ Parti Milletvekili Metin Ergun başta olmak üzere Milas Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Marmaris Ticaret Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Bodrum Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odalarının Başkanları ve yöneticileri ile Muğla İli Odaları ve Borsası Akademik Danışmanı Serkan Dirlik katıldı. Toplantıda Muğla’nın ortak sorunları ve çözüm önerileri görüşülerek görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuşan FTSO Başkanı Osman Çıralı Fethiye’nin acil çözüm bekleyen sorunlarını çözüm önerileri ile birlikte dile getirdi.

Çıralı, toplantıda FTSO tarafından Fethiye’nin önemli sorunlarına ilişkin hazırlanan kapsamlı raporu milletvekillerine takdim etti.
Muğla ili Milletvekillerinin de katılımı ile çok güzel bir atmosferde gerçekleşen toplantıda katılımcılar bu tarz organizasyonlar sırasında aldıkları bilgilerin ardından belirleyecekleri hareket planlarının bölgenin tanıtımı, ekonomisini ve refahını arttıracak gelişmeler sağlayacağı konusunda hem fikir olduklarını ifade ettiler.

FTSO Başkanı Osman Çıralı, Toplantıda Fethiye Körfezinde yaşanan kirlilik sorunu başta olmak üzere, konaklama sektöründe yaşanan KDV Sorunu,
Fethiye Üniversitesi’nin kurulması,  Kayaköyünün turizme kazandırılması ile Ölüdeniz Kumburnunda yaşanan trafik sıkışıklığı problemini katılımcıların dikkatine sunarak, bu konularda hazırlanan raporu sundu.