Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Teröre Lanet ! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Teröre Lanet !

Haber Tarihi: 21.10.2011

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Hakkari Çukurca ilçesinde 26 askerin ölümüyle sonuçlanan terör olayı için şu açıklamalarda bulundu, “Hakkari Çukurca ilçesinde 26 askerin ölümüyle sonuçlanan terör olayı hepimizi tarif edilemez bir üzüntü içerisinde bırakmıştır. Bu vahşi saldırı karşısında, kınama ve lanetleme yetersiz kalmaktadır. Bu, sözün bittiği yerdir.

Bu milletin, şehit analarının acılarına son vermek için hamasi nutukların bir an önce bırakılarak somut adımların atılmasının vaktidir.  Gencecik fidanlarımızı 30 yıl boyunca bu eli kanlı terör örgütüne kurban ettik. Yetmez mi?

Öfkemiz acımız büyük olsa da bu büyük millet, acısını içine gömüp, barışı ve kardeşliği istiyor. Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bir takım güçlerin önünü kesmek için başta TBMM, hükümet ve ordumuz kararlılıkla ve güçlü bir iradeyle gereken tüm önlemleri almalı. Uluslar arası zemin Türkiye’nin bu beladan kurtulması için kullanılmalı.

Bugün, terörü lanetleyerek başta 26 şehidimiz olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Devleti için hayatını feda etmiş tüm şehitlerimiz için Allahtan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı ve sabır diliyoruz. Ülkemizde yıllardır devam eden kanlı terör olaylarının artık son bulmasını umut ediyoruz.”

Terörü lanetlemek için 20.10.2011 tarihinde FTSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komiteleri Üyeleri ile vatandaşlar FTSO binasının önünde toplanıp Şehitler Anıtı’na yürüyerek kırmızı karanfil bıraktılar.