Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`nın (FTSO) Son 1 Aylık Çalışmaları Basına Anlatıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Haber Tarihi: 16.03.2012

FTSO`nun Şubat-Mart 2012 tarihleri arasında yaptığı 1 aylık çalışmaları, 13 Mart 2012 tarihinde Odamız Meğri toplantı salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından basına anlatıldı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Antalya Akdeniz TV`de yaptığı canlı yayın programından bahsetti. Ardından odamız web sitesine yeni entegre olan  üye bilgi sistemini basına tanıttı. Ayrıca bu ay içerisinde gerçekleştirdiğimiz: Dünyadaki Ekonomik Gelişmeler ve Türkiye Ekonomisine Yansımaları semineri, Tuzla ve Babataşı mahallelerindeki üyelerini kapsayan Nayla Restoran`da gerçekleştirilen bölgesel toplantı, Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı, En İyi Vergi Mükellefleri için gerçekleştirilen ödül töreni, Kanaat Önderleri toplantısı, FTSO Yönetim Kurulu`nun Mimarlar Odasını ziyareti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kokteyli, 8 Nolu Meslek Komitesinin belediyeleri ziyareti ve Alternatif Yürüyüş Yolları toplantısı hakkında basın mensuplarına bilgilendirmede bulunmuştur.