FETHİYE TİCARETİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE TİCARETİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK

Haber Tarihi: 20.05.2015

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2008 yılından bu yana düzenlenen, bürokrasinin ve siyasetin de geniş katılımla yer aldığı FTSO 2015 Yılı Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı 20 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Toplantıya 2015 yılı parlamento seçimleri öncesi siyasilerden geniş katılım bekleniyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl bir kez düzenlenen Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının bu yılki bölümü 20 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. Turizm Otelcilik Uygulama Oteli Konferans Salonunda yapılacak toplantıya FTSO’nun 13 meslek komitesinin üyeleri katılacak. Toplantıya ayrıca Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, siyasi partilerin ilçe örgütleri ve bölge milletvekillerinin katılması bekleniyor. Toplantıda ilk olarak FTSO’nun meslek komitelerinden gelen talepler üzerine yaptığı çalışmalar anlatılacak. Açılış konuşmalarının da yapılacağı toplantıda FTSO Başkanı Akif Arıcan tarafından önemli mesajların verilmesi bekleniyor. Parlamento seçimleri öncesi milletvekili adaylarının yoğun ilgi göstereceği tahmin edilen toplantıda FTSO meslek komitesi üyeleri 3 dakika ile sınırlı sürede taleplerini kürsüden dile getirecek. Fethiyeli tüccar ve sanayicinin sorunlarının masaya yatırılacağı toplantı, milletvekillerinin bölge ekonomisinin nabzını tutmasını sağlayacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl hazırlanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri kitapçığının 2015 sayısı da bu toplantıda katılımcılarla paylaşılacak.

Toplantının moderatörlüğü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ramazan Aktaş tarafından yapılacak.