FETHİYE, TÜRKİYE’NİN İLK SANAL TURİZM FUARINDA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE, TÜRKİYE’NİN İLK SANAL TURİZM FUARINDA

Haber Tarihi: 26.02.2021

Fethiye, COVID-19 küresel salgını nedeniyle bu yıl dijital ortamda gerçekleştirilen 14. Travel Turkey Dijital İzmir Fuarı’nda etkili şekilde tanıtılıyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, tüm Fethiyelileri ve Fethiye sevdalılarını https://ttidigital.izfas.com.tr adresinden gezilebilen dijital fuarda Hol A4-4 Nolu Fethiye standına davet etti.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TURSAB Fuarcılık AŞ işbirliği ile dijital platformda düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, turizm sektörünün ilk sanal fuarı oldu. İZFAŞ’ın dijital altyapısıyla sadece sanal ortamda 25 Şubat 2021 tarihlinde açılan 14.Travel Turkey İzmir Digital Fuarı’nda dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini aynı ortamda buluşturuyor.

Salgın ortamında turizm sektörü paydaşlarının dijital platformda bir araya gelmesini sağlayan fuar, Türkiye’de turizm fuarları açısından yeni bir dönemi başlattı. Dünya çapındaki dijital fuarlar arasındaki yerini alan 14. Travel Turkey İzmir Digital Fuarı’ndaki Fethiye’nin reklam ve stant giderlerini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Belediyesi karşılıyor.

Fethiye’nin etkili tanıtımı için aylar öncesinden hazırlıklarını yapan FTSO ve Fethiye Belediyesi, Fethiye Turizm Konseyi’nde alınan kararlar doğrultusunda fuar standını dijital reklam panoları ve muhteşem Fethiye görselleriyle donattı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türkiye’de turizm sektörünün ilk sanal fuarı 14.Travel Turkey İzmir Digital Fuarı’nda Fethiye ve Seydikemer bölgesinin en iyi ve en etkili şekilde tanıtılması için Fethiye turizm paydaşlarıyla birlikte hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi:

"Fethiye’nin fuarda etkili şekilde tanıtımı için tüm turizm paydaşlarımızla birlikte aylar öncesinden hazırlıklar yaptık, Fethiye Turizm Konseyi’nde alınan kararlar doğrultusunda Fethiyemizin tüm doğal güzelliklerini, alternatif turizm seçeneklerini ön plana çıkartacak şekilde fuarda yer alıyoruz. COVID-19 salgını nedeniyle yaşanan kriz dönemini etkin tanıtımla fırsata çevirme gayreti içindeyiz.

Fethiye, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, Güvenli Turizm Belgeli otelleri, butik işletmeleri, muhteşem doğası, mavi bayraklı plaj ve koyları, yürüyüş yolları ve yamaç paraşütü etkinlikleriyle 2021 turizm sezonuna hazır ve misafirlerini bekliyor."

Dünyanın dört bir yanından katılımın olacağı 14.Travel Turkey İzmir Digital Fuarı’nda katılımcılar platform üzerinden randevu oluşturup görüntülü B2B görüşmeler sağlayıp yeni iş bağlantıları kurabiliyor.

25 Şubat 2021 tarihinde açılan ve sadece sanal ortamda ziyaret edilebilen 14.Travel Turkey İzmir Digital Fuarı 27 Şubat Cumartesi günü sona erecek.  https://ttidigital.izfas.com.tr adresinden giriş yapılarak fuardaki Hol A 4-4 Nolu Fethiye standına ulaşılabiliyor.