FETHİYE`YE ÜNİVERSİTE YAKIŞIR İMZA KAMPANYASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE`YE ÜNİVERSİTE YAKIŞIR İMZA KAMPANYASI

Haber Tarihi: 14.06.2017

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu tarafından Fethiye’ye üniversite kurulması için açılan “Fethiye’ye Üniversite Yakışır’ İmza Kampanyası 14 Haziran Çarşamba günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde başladı.

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’ye üniversite kurulması için imza kampanyası başlattı. 14 Haziran Çarşamba günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde başlayan imza kampanyasına platform üyesi meslek kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı da katıldı.

İmza kampanyası standı kurulduğu andan itibaren vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Standın açıldığı ilk dakikalarda bile çok sayıda vatandaş kampanyaya imza atarak destek oldu.

Kampanyaya ilişkin basın açıklaması yapan Platformun dönem başkanı Mimarlar Odası Fethiye Temsilcisi Gökhan Güngör, Fethiye ve Seydikemerlilerden destek istedi. Platformun Fethiye ve Seydikemer’de bulunan 19 meslek kuruluşundan oluştuğunu belirten Güngör; “19 meslek kuruluşu başkanın ortak kararı ile Fethiye’ye üniversite kurulması konusunda fikir birliğine varılmıştır. Katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerin ilçe başkanlarına, muhtarlarımıza ve saygı değer halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hayırlısı ile Fethiyemizi üniversiteye kavuşturacağız. Bunun için bugün imza kampanyası başlatıyoruz. Bu imzaları bölge milletvekillerimiz aracılığı ile meclise ulaştıracağız. Önemli olan şey öncelikle milletvekillerimizin bu konuyu meclise taşıması ve mecliste kabul edilmesi. Bunun için de biz bir kıvılcım çaktık. Ne kadar çok imza toplanırsa bölge milletvekillerimizin eli o kadar kuvvetli olacak.” dedi.