FETHİYE`Yİ MUĞLA`DA TEMSİL EDECEKLER - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYE`Yİ MUĞLA`DA TEMSİL EDECEKLER

Haber Tarihi: 18.12.2012

TOBB Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Seçimleri gerçekleştirildi

Kadın girişimciliği ve genç girişimciliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda politika ve stratejiler üretmek üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde oluşturulmuş bulunan kurullar çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu kurullarda Odamız üyesi 51 kadın girişimci ve 36 genç girişimci kurul üyeleri olarak görev alıyor.

Fethiye'de oluşturulan ve başarı ile çalışan bu kurullardan temsilcilerin belirleneceği İcra Komiteleri Seçimleri 14 Aralık 2012 Cuma günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda aday olan Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Muğla İcra Komitelerine seçildi. Koordinatör oda olan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılacak olan ilk toplantıyla Kadın Girişimci ve Genç Girişimciler arasından İcra Komitesi Başkanı ve İcra Komitesi Başkan Yardımcısı seçilecek. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu'nda gerçekleştirilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Seçimi sonunda; Burcu Eroğlu, Esin Artun, Münüre Uysal, Sibel Bayhan, Zeynep Özge Arıkan seçildiler. Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi için Abdullah Yılmaz, Emre Elbir, Karaca Özmen Balcı'da ipi göğüsleyen isimler oldu.