Fethiyeli Öğrenciler Muğla Üniversite`sinde - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiyeli Öğrenciler Muğla Üniversite`sinde

Haber Tarihi: 04.05.2011

Muğla Üniversitesi`nin Fethiye’de  orta öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere tanıtılmasıyla amacıyla 03.05.2011 Salı günü Fethiye Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Üniversitesi ve Odamız işbirliğinde Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi,Fethiye Anadolu Lisesi ve Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesinden yaklaşık 100 kişilik öğrenci grubu katıldığı Muğla Üniversitesini tanıtım gezisi düzenlendi. Muğla Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mansur Harmandar tanıtım gezisi için Üniversiteye gelen öğrencilere Muğla Üniversitesinde okumanın avantajlarını anlattı.Yenilen öğle yemeğinin ardından öğrenciler kütüphane ve fakültelerde yetkililer tarafından bilgilendirildi. Gezi sonunda Rektör Harmandar bu organizasyonun düzenlenmesinde büyük katkıları bulunan Odamıza da ayrıca teşekkürlerini sundu.