FETHİYESPOR`DAN ODAMIZA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FETHİYESPOR`DAN ODAMIZA ZİYARET

Haber Tarihi: 18.07.2017

Fethiyespor’un yeni yönetimi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ziyaretin anısına FTSO Başkanı Akif Arıcan’a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

Göreve gelmesinin ardından kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan Fethiyespor’un yeni başkanı Mustafa Ferizcan ve ekibi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gürsu Özdemir, Halit Saraç ve Mehmet Adnan Bakırcı ile görüşen kulüp yönetimi Arıcan’a günün anısına, üzerinde Akif Arıcan yazılı forma hediye etti.

Sohbetin gündemini Fethiyespor ve yeni lig çalışmaları oluşturdu. Mustafa Ferizcan, “Camiamız bu görevi bizlere verdi. Biz de Fethiyespor’u tüm gücümüzle hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. Bizlere desteğiniz olduğu müddetçe doğru ve iyi transferlerle Fethiyespor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız.” dedi.

Fethiye Ticaret ve SanayiOdası Başkanı Akif Arıcan da Fethiyespor’un Fethiye için önemine vurgu yaptı. Arıcan, şu sözleri kaydetti: “Fethiyespor herkesin sahip çıkması gereken bir değer. Herkes gücü oranında katkıda bulunmalı.”