FİZİBİLİTE RAPORU HAZIRLANMASI HİZMETİ ALIMI İHALESİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FİZİBİLİTE RAPORU HAZIRLANMASI HİZMETİ ALIMI İHALESİ

Haber Tarihi: 28.08.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Güney Ege Kalkınma Ajansı (2019) Fizibilite Desteği kapsamında sağlanan mali destek ile, Taşyaka Mahallesi 144. Sokak No:119/1 Fethiye/Muğla adresinde  “Fethiye ve Seydikemer Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü” raporu hazırlama projesi için bir hizmet alımı  ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası, Taşyaka Mahallesi 144. Sokak No:119/1 Fethiye/Muğla adresinden veya www.geka.gov.tr internet adresinden ve ekte bulunan dosya üzerinden temin edilebilir.

Detaylı bilgi için:

İrem Karacan