FTSO'dan BEŞKADI YATILI KURAN KURSUNA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO'dan BEŞKADI YATILI KURAN KURSUNA ZİYARET

Haber Tarihi: 25.04.2016
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Eriz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu heyet Beşkadı Kuran Kursunu ziyaret etti.

Fethiye Müftüsü Oğuzhan KADIOĞULU tarafından karşılanan heyet sınıfları, yatak odalarını, mescidi, yemek salonu ve son olarak konferans salonunu gezdiler.

Gezi sırasında kurs hakkında bilgiler veren Kadıoğlu proje aşamasından inşaatın bitimine kadar olan süreci ayrıntıları ile anlattı.

İmam Hatip ortaokulu öğrencilerinin sene kaybı olmadan hafızlık yapacağı sistem hakkında bilgiler veren Kadıoğlu, Türkiye'de bu sistemle eğitim veren ‪sadece 7 tane eğitim kurumu var. Beşkadı Kuran Kursu inşallah 8.si olacak. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışmalarımız devam ediyor.

Amacımız Beşkadı Kuran Kursunu modern yapısı, verdiği eğitim ve kalitesi ile bir marka haline getirmektir dedi.

Gezinin ardından hayranlıklarını ifade eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetimi çağın standartlarına uygun modern yapısı ile Beşkadı Kuran kursunun kafalarındaki Kuran Kursu İmajını

yıktığını söylediler. Meclis Başkanı Osman Çıralı; Fethiye'ye bu standartlarda bir Kuran Kursu kazandırılmasında emeği geçen başta Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğluna olmak üzere tüm Fethiyeli hayırseverlere teşekkür etti.