FTSO 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kokteyl ile Kutladı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kokteyl ile Kutladı

Haber Tarihi: 09.03.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, oda Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri, oda kadın girişimciler ve kadın üyeleri ile birlikte 8 Mart günü Marina Vista Otel`de gerçekleştirdiği bir kokteyl organizasyonu ile kutladı.

Katılımın yoğun olduğu organizasyonda, odamız üyesi en çok vergi veren bayan mükelleflere ve en çok bayan işçi istihdam eden mükelleflere, odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve odamız Genel Sekreteri Füsun Şahin taafından plaketleri takdim edildi. Konuşma yapan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arıcan: "İş hayatında kadınların daha çok yer alması, yeni yetişen genç kızlarımıza da rol model oluşturmaktadır. Sizlerin iş hayatındaki başarıları ve girişimleri, bayanlarımızı cesaretlendirmekte ve kadınlarımızın başta ekonomik alanda daha çok yer almasını sağlayacaktır" diye konuştu. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke konuşmasında: "Odamız seçimlerinde bayanları çok fazla yanımıza çekemediğimiz için fazla bayan meclis üyemiz yok. Odamızda sadece bir bayan meclis üyesinin bulunması bizim için önemli bir durum. Biz bu sayının daha da artmasını bekliyoruz. Önümüzdeki seçimlere az bir zaman kaldı. Önümüzdeki dönemde daha çok bayanı aramızda görmek istiyoruz" dedi.