FTSO AGRITECH’TE YERİNİ ALDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AGRITECH’TE YERİNİ ALDI

Haber Tarihi: 11.04.2018

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Agrıtech Fuarında bölgenin öne çıkan tarım ürünlerini tanıtmaya başladı. Bölgenin tarım sektörüne yönelik, farklı dillerde Oda tarafından hazırlatılan broşürler katılımcılarla paylaşılıyor.

Her yıl Fethiye ve çevresinden tarımcıların yoğun katılımı ile gerçekleşen Agrıtech Tarım Fuarı bu yıl kapılarını 8. kez açtı. 11 Nisan Çarşamba günü başlayan fuarın açılışını Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Mehmet Gümüş birlikte yaptı.

Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından fuarın resmi açılışı yapıldı. Açılış sonrası, protokol üyeleri stantları gezdi. Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının standını da ziyaret ederek bir süre Osman Çıralı ve FTSO yöneticileri görüştüler.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı FTSO Yöneticileri Ader Plastik ile Akdeniz Medya Grubu bünyesindeki FRT TV stantlarını ziyaret etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası standında, fuar süresince bölgemizde yetiştirilen tarım ürünleri ve özelliklerine ilişkin katılımcılara bilgi verilecek. Tarım ihracatı yapan firmalar ve kişilerle, yapacakları iş görüşmelerinde kullanabilmeleri amacıyla, Oda tarafından hazırlatılan Rusça ve Almanca tarım ürünleri broşürleri paylaşılacak. FTSO standında tarım sektörüne yönelik tanıtımların yanı sıra turizme yönelik tanıtımlara da yer verilecek. Babadağ Teleferik Projesi başta olmak üzere Oda tarafından yürütülen tanıtım çalışmalarına yer verilecek. Bölgemize yatırım yapmak isteyen yatırımcılara yönelik de bilgi aktarımı sağlanabilecek ve isteyen yatırımcılarla her yıl FTSO tarafından hazırlanan Fethiye-Seydikemer Sosyo-Ekonomik Raporu paylaşılacak.

Agritech Tarım Fuarı 14 Nisan Cumartesi günü sona erecek.