FTSO AİDATLARINA AF! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AİDATLARINA AF!

Haber Tarihi: 06.12.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası aidat borçlarını affediyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun teklifi ve Meclisi’nin onayı ile alınan karara göre, Vergi Dairesi'nden kaydı silinen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, Ticaret Sicilinden kayıtlarını sildirmeleri ve Vergi Dairesi kayıtlarının silindiği yıla kadar olan aidat borçlarını ödemeleri şartı ile, Vergi Dairesi kayıtlarının silindiği tarihten sonraki aidat borçları ve faizleri  affedilecektir.

Oda Meclisi tarafından verilen af kararı kapsamında;

·         2013 yılında ölen veya odaya olan aidat borçlarını 2013 yılı içinde başlarına gelen yangın, sel, deprem ve benzeri tabiî afetler gibi mücbir sebeplerden dolayı ödeme güçlüğü içinde olan üyelerin aidat borçları ve gecikme zamları affedilecektir.

·         2013 yılında ve önceki yıllarda, Vergi Dairesi Müdürlüğünden re'sen veya talep üzerine terk olan üyelerin, Ticaret Sicilinden kayıtlarının silinmesi ve/veya tüzel kişi üyeler için tasfiyeye girmesi ve birikmiş aidat borçlarının tamamını ödemesi şartı ile,  Vergi Dairesi'nden kaydının silindiği  tarihten sonraki aidat borçları ve gecikme zamları affedilecektir.

·         6102 sayılı Kanunun Geçici 7. Maddesine istinaden, 2013 yılı içinde Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından  terk yapılan üyelerin ise birikmiş tüm aidat borçları ve gecikme zamları affedilecektir.