FTSO, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 23.10.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, AK Parti Fethiye İlçe yönetimini ziyaret ederek, yeniden seçildikleri görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’nin gelişimine katkı sunmak amacıyla hazırlanan projelerin hedefine ulaşması için sivil toplum kuruluşları kadar siyasi partilerin desteğinin de önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete, FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem ile FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket Süreyya Gürol, Halil İbrahim Öztürk, Fatih Tufan ve Ramazan Dim katıldı. FTSO heyetini, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve ilçe yönetimi karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Çıralı, FTSO tarafından sürdürülen projeler hakkında bilgi verdi.

“Fethiye’nin gelişimine katkı sunacak projeler için işbirliği önemli”

Fethiye Sanayi Sitesi’nin taşınması için fizibilite raporu hazırlattıklarını vurgulayan Osman Çıralı, 200 milyon lira bütçeli Babadağ Teleferik Projesi’nde de sona gelindiğini, açılış tarihinin önümüzdeki günlerde belirleneceğini kaydetti. Fethiye Seydikemer Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ön başvuruların devam ettiğini ve şu ana kadar 66 yatırımcının müracaatta bulunduğunu açıklayan Başkan Çıralı, Fethiye’de su altı müzesi kurulması için de çalışmaların sürdüğünü söyledi. FTSO’nun yürüttüğü bu projelerin gerçekleşmesinde tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte siyasi partilerin de desteğinin önemli olduğunu ifade eden Çıralı, el birliği içinde hareket edildiği takdirde Fethiye’nin gelişimine katkı sunacak tüm projelerin kısa sürede hayata geçirilebileceğini dile getirdi.

“FTSO’nun projelerini destekliyoruz”

FTSO tarafından hazırlanan ve yürütülen projeleri yakından takip ettiklerini ve destek konusunda daha önce olduğu gibi bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, tüm projelerle ilgili gereklilikleri partinin üst kurullarına taşıyarak hızla hayata geçmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.