FTSO Akademi'de sosyal medya eğitimi verildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Akademi'de sosyal medya eğitimi verildi

Haber Tarihi: 10.05.2024

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Sosyal Medya’ eğitiminde FTSO üyeleri ve çalışanları sosyal medyanın tanıtımda etkin kullanımı, pazarlama ve kampanya oluşturma ile yapay zeka konuları örnekleriyle anlatıldı.

Retina Dijital’den Dijital Pazarlama Danışmanı ve Eğitmeni Raşit Doğan tarafından FTSO Likya Salonu’nda 10 Mayıs 2024 Cuma günü 10.00-16.00 saatleri arasında verilen eğitime 23 kişi katıldı.

İnteraktif olarak gerçekleştirilen eğitimde sosyal medyada doğru şekilde hesap oluşturma, sosyal medya içerik tasarlama, hedef kitle seçimi, içerik araştırma, üretme ve paylaşım hazırlama, hedef kitleye uygun doğru içerik ve kanal seçimi, real time içerik, pazarlama iletişimi,  etkin kampanya oluşturma, rakip analizi ve yapay zeka konularında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı. Eğitmen Raşit Doğan katılımcıların sorularını, güncel hesaplardan örneklerle yanıtladı.