FTSO, AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO, AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ

Haber Tarihi: 17.04.2017

2010 yılında Oda Akreditasyon Sistemi standardının gereklerini tamamlayarak Oda   Akreditasyon Sistemine dâhil edilen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 2016 yılı sonunda   “Belge Yenileme” denetiminden de başarı ile geçti.  Türkiye çapındaki 365 oda ve borsa içinde 106 adet  akredite ticaret ve sanayi odası  bulunmakta olup, FTSO yenilen akreditasyon belgesi ile Beş Yıldızlı Hizmet Yarışı”nda yerini aldı.

27 Aralık 2016 tarihinde, 2013-2016 tarihlerine ait Oda hizmetlerinin Akreditasyon Standartlarına uygunluğunun ‘Bağımsız Denetçi Kuruluş’ tarafından denetlenmesi sonucu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesini yenilemeye hak kazandı. Akreditasyon denetimini başarı ile tamamlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının akreditasyon belgesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gönderildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının başarılarını arttırarak devam ettiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “Bu başarı sadece Oda yönetiminin ya da meclisin değil aynı zamanda üyelerimizin ve Oda çalışanlarımızın da başarısıdır. Ticaret ve Sanayi Odaları olarak hepimiz yasa ile belli olan zorunlu hizmetlerimizi eksiksiz yerine getiriyoruz. Bizi farklı yapan ise üyelerimizin ihtiyaçlarına yönelik yeni hizmetler geliştirebilmemiz. FTSO olarak bunu başarı ile yaptığımızı düşünüyorum. TOBB tarafından düzenlenen pek çok eğitime örnek Oda olarak katılıp çalışmalarımızı anlatıyoruz. Oda/Borsalara danışmanlık hizmeti veren kişi ve firmalar bizi örnek gösteriyorlar. Akreditasyon standartlarının gereklerinin karşılanması demek Oda’da beş yıldızlı hizmet kalitesinin olduğunun belgesi demektir. Odamızın tüm üyeleri beş yıldızlı hizmet kalitesini hak ediyor. Çünkü bizim üyelerimiz bölge ekonomisinin temel direği. Yani biz iş ve aş yaratıyoruz. Ben tüm üyelerimi tebrik ediyorum ve bu belgeyi onlar için alıyorum” dedi.