FTSO AKREDİTASYON ÇALIŞTAYINDA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AKREDİTASYON ÇALIŞTAYINDA

Haber Tarihi: 24.09.2013

20-21 Eylül 2013 tarihinde  Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Oda ve Borsaların Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumlularına yönelik Akreditasyon Çalıştayı'nda  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreter Füsun Şahin ve Akreditasyon Sorumlusu Yüksel Kart tarafından temsil edildi.

TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon sitemine üye olan Oda ve Borsalardan yaklaşık 160 katılımcının yer aldığı toplantıda ilk gün Akreditasyon sisteminde örnek olarak seçilmiş iyi uygulama örnekleri anlatıldı. İlk gün yapılan sunumlarda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı uygulaması ve faydaları, Mesleki ve bölgesel sorunların tespiti , lobi faaliyetleri ve bu konuda yapılan yayınlar, Bölgesel toplantılar, Sizi Dinliyoruz adı altında yönetim çalışanları dinlediği toplantılar ve Fethiyekariyer.com isimli iş ve işçiyi buluşturan web sitesinin uygulamalarının anlatıldığı sunum yapıldı.

Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı, Sizi Dinliyoruz Toplantısı ve fethiyekariyer.com sitesi hakkında birçok Oda ve Borsadan uygulamaların ayrıntıları hakkında  bilgi almak amacı ile Genel Sekreter Füsun Şahin'le iletişime geçtiği ve bu uygulamaların diğer Oda ve Borsalarda uygulanmak üzere yardım istediği gözlendi.

Çalıştayın ikinci gününde TOBB Akreditasyon Sistemini geliştirmek ve eksiklikleri düzeltmek amacıyla  katılımcılar 16 gruba ayrılarak yuvarlak masa toplantıları ile sorunları tartıştılar.