FTSO BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ TAKDİR EDİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ TAKDİR EDİYOR

Haber Tarihi: 23.01.2014

SBS ( Seviye Belirleme Sınavı )  yerine 28-29 Kasım 2013 tarihinde yapılan TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavının ilkinde tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan 70 öğrenciden 4'ü Fethiye'den.

Tam puan alan öğrenciler Işıl Kabadayı, Ezgi Gürel, Muhammed Akdu matematik ve rehber öğretmenleri Rıza Kılıççeker , Anafen Dersanesi Müdürü Şerif Özdemir, Altıbaşak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ayhan Tatar ve Altıbaşak Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Aydın ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını 23 Ocak 2014 tarihinde ziyaret etti. Tam puan alan diğer öğrenci Dudu Hilal Koç ise sağlık problemleri nedeniyle ziyarete katılamadı.

Öğrencileri ve başarısını tanıtan Ayhan Tatar Türkiye genelinde 70 öğrencinin soruların tamamını doğru yanıtlayarak tam puan alma başarısını gösterdiğini, bu öğrencilerden dördünün Fethiye'den ve Anafen dershanesi öğrencisi olduğunu anlattı.

Akif Arıcan öğrencilere söz vererek başarılı olmaları için neler yaptıklarını sorduktan sonra başarının inanmak ve çalışmakla geldiğini söyledi. Hediyelerini verirken öğrencilerin başarılarının devam etmesini ve diğer öğrencilere örnek olmalarını beklediklerini açıkladı.