FTSO BASIN ÇALIŞANLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO BASIN ÇALIŞANLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Haber Tarihi: 13.01.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 12 Ocak 2014 Pazar günü yerel ve ulusal basın çalışanları için gelenekselleşen bir etkinlik düzenledi. FTSO Yönetimi tarafından Nayla Restoranda "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla düzenlenen kahvaltıya FTSO Meclis Başkanı Osman Çıralı, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri katılarak yerel ve ulusal basın çalışanlarıyla gündeme ilişkin  çeşitli konular üzerine sohbet etti. Etkinliğe  Fethiye’de görev yapan 30'u aşkın yerel ve ulusal basın çalışanı katıldı.

Kahvaltı etkinliği nedeniyle bir açıklamada bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan “Öncelikle Pazar akşamının Mevlid Kandili olması sebebiyle Tüm Müslüman Aleminin Mevlid Kandillerini kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gazeteciler için Türkiye'de önem verilen iki anlamlı günden bir olan 10 Ocak Basın Çalışanları Günü'nü kutluyoruz. Her zaman oda olarak basın mensuplarıyla bir olmayı gelenek haline getirdik. Gazetecilik mesleğine oda olarak çok önem veriyoruz. Çünkü gazeteciler ve bölgemizin medya kuruluşları gece ve gündüz demeden günün her saatinde halkımızı ve kamuoyunu haberdar ediyorlar. Bu konuda ciddi bir sorumluluk taşımaktalar. Onların bu kutsal görevlerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Kahvaltı etkinliğimize katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.