FTSO BAŞKANI OSMAN ÇIRALI`NIN 23 NİSAN MESAJI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO BAŞKANI OSMAN ÇIRALI`NIN 23 NİSAN MESAJI

Haber Tarihi: 22.04.2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin doğum günü olan 23 Nisan'ı bir kez daha büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da şanlı tarihimizden aldıkları özgüvenle milli değerlerimize ve sahip çıkacaklarına olan inancımızdır tamdır.” dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı şöyle:

“Türk Milleti, 99 yıl önce bir taraftan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, güç şartlara ve imkansızlıklara rağmen başlattığı kurtuluş mücadelesini sürdürürken, diğer taraftan da var olma kararlılığını tüm dünyaya göstererek, 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurmuştur. Tam bağımsızlık yolunda ödün vermeden mücadele eden ve büyük bir zafer kazanan Milletimiz, sergilediği bu birlik ve beraberlikle tarih yazdı ve dünya halklarına örnek oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin doğum günü olan 23 Nisan'ı bir kez daha büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Bu özel günü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla geleceğimizi inşa edecek çocuklarımıza, dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak armağan etmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Aydınlık Türkiye’nin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da şanlı tarihimizden aldıkları özgüvenle milli değerlerimize sahip çıkacaklarına olan inancımızdır tamdır.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli egemenliğimiz için mücadele eden bütün kahramanlarımızı şükran ve rahmetle anıyor; Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası adına tüm dünya çocuklarının ve Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. “